Свято цієї красивої та ніжної квітки відзначають у багатьох країнах світу, а вперше це зробили в Англії в 1984 році.
8 березня 2020 року вперше на нашій плантації відбулося свято
Свято цієї красивої та ніжної квітки відзначають у багатьох країнах світу, а вперше це зробили в Англії в 1984 році.
8 березня 2020 року вперше на нашій плантації відбулося свято
На нашій пасіці в Боложинові бджілки активно вправляються у кулінарній майстерності та готують унікальний продукт ПЕРГУ, яку між собою називають «бджолиним хлібчиком».
Складається він із квіткового пилку, який вони бережно згортають із свого тільця (попередньо замурзавшись в нього у квіт🌸чках) і сформувавши у палянички , кріплять до задніх лапок та несуть в апіхатинку, бо добра господиня усе до хати носить. У вулику подруга бджоли-мандрівниці бджола-домосідка замішує тісто – додає до пилку нектар, і головою утрамбує диво-суміш у чарунки на
Разом із своєю полуницею і медом прийняли участь у презентації ревіталізації Свіржського замку.
В серпні ми провели День Релаксу і Здоров’я на Бджолиній ягідній плантації в Боложинові.
Що було цікавого?
• Майстер-клас із авторського масажу від Ira GrycelyakІ приїхала до нас разом із командою De massage. Вона у 2015 працювала з португальцем Роналду.
Серед учасників заходу було розіграно 4 масажі від неї.
• Майстер-клас фітнесу і йоги від Dance studio Pleyada та Marianna Kozak.
• Неперевершений Paul Karlitsl на скрипці під відкритим небом біля лісу створив фантастичну атмосферу.